Boende

Stadshotellet Lidköping

Beläget i centrala Lidköping, en trevlig småstad vid den natursköna Vänern med fri parkering i direkt anslutning till hotellet. Vi har 67 rum med charmig atmosfär. Middagen serveras i vår mysiga restaurang, på sommaren finns även en stor uteservering. Bastu och relax finns att tillgå. Varmt välkomna till oss!

För mer information ring 0510-220 85 eller besök www.lidkopingstadshotell.se


Hotell Rådhuset

Hotell Rådhuset är ett modernt, hemtrevligt och familjärt hotell med varm och personlig atmosfär. Hotellet ligger centralt vid Lidköpings torg, där torghandeln bedrivs varje onsdag och lördag. Runt hörnet finns restauranger, caféer, mysiga shopping-gator, kultur och Rörstrands fabriksbutik. Vi erbjuder våra gäster komfortabla och smakfullt inredda rum med fri tillgång till vårt trådlösa Wi-Fi. I vår stillsamma och mysiga lobby kan du njuta av en kopp kaffe, choklad eller te till vårt goda fikabröd eller smörgåsar, som vi bjuder på helt kostnadsfritt i vår lobby. Hjärtligt välkomna!

För mer information ring 0510-222 36 eller besök www.hotellradhuset.se


Edward Hotel

Centralt beläget hotell med omtanke och behaglig hemkänsla. I Gamla staden i Lidköpings centrum hittar du oss. Charmigt med trevlig atmosfär för affärsresenären, familjen, golfaren eller turisten. Restaurang, vinbar och gym. Ambitionen är att skapa en behaglig "hemkänsla". Hjärtligt välkommen till oss!

För mer information ring 0510-790 000 eller besök www.edwardhotel.se


Lundsbrunns Resort & Spa

Hotell, spa, restaurang och konferens i vackra Lundsbrunn, Skaraborgs egen lilla pärla, en del av Västra Götaland. Lyx och flärd samtidigt som naturen ligger nära. Hotellet med dess spa och konferenslokaler ligger vid foten av Kinnekulle. Det ska vara mysigt att komma bort och det är mysigt att komma till oss!

För mer information ring 0511-571 90 eller besök Lundsbrunn Resort & Spa


De la Gardie Park Vandrarhem

Välkommen till De la Gardie Park vandrarhem i Lidköping. Nya fräscha lokaler som erbjuder allt från enkelrum till stora familjerum. Vandrarhemmet ligger endast 8 minuters bilfärd från golfbanan. Alla gäster har tillgång till det nya moderna köket, sällskapsrum och flera toaletter med dusch. Möjlighet finns att beställa frukostpåse, hyra sänglinnen/handduk och extrasäng mot tillägg. Även hund och katt är välkomna mot tillägg. Slutstäd vid utcheckning ingår i alla bokningar.

För mer information ring 076 898 43 01, mejla info@delagardiepark.se eller besök www.delagardiepark.se

Kronocamping Lidköping

För många campinggäster är Kronocamping i Lidköping välkänd för den höga standarden och det personliga bemötandet vart du än befinner dig på vårt område. Läget är Unikt intill Vänerns strand med fina promenadvägar både för två och fyrbenta besökare samt att du tar dig till Lidköpings mysiga centrum på endast 15 minuters gångpromenad. Många av våra gäster uppskattar också torgmarknaden som är varje onsdag och lördag.

På sommaren badar gästerna både i Vänern (barnvänligt då det är långgrunt) och i de tempererade poolerna som ligger alldeles utanför campingen och de kallare månaderna hyr de gärna vårt mysiga Spa hus som både har bubbelpool och bastu.

Välkommen att besöka oss året runt!

För mer information ring 0510-268 04, mejla info@kronocamping.com eller besök www.kronocamping.com


Bäverli Hills B&B

Ett annorlunda boende i unik miljö ca 5 min med bil från golfbanan. På Bäverli Hills B&B bor du i en personligt inredd mysig kåta med underbart sköna sängar. Ett annorlunda boende i mysig miljö, men ändå med alla bekvämligheter du behöver för en trivsam övernattning.

För mer info ring Annette Andersson 070-5466265 eller besök www.baverlihills.se