Medlemsförmåner

Fullbetalande medlemmar

Fritt spel på Lidköpings Golfklubb alla dagar utifrån banstatus och tillgängliga starttider.

Ta med en gäst som får 100 kr rabatt vid spel i samma boll (gäller spelrättsinnehavare).

I det fullvärdiga medlemskapet ingår 20 utkast på rangen, säg till oss i receptionen så fyller vi på dessa på ditt personliga rangekort.

Möjlighet att köpa ett årskort på driving rangen för 1500 kr och då få tillgång till fria rangebollar*.

Köpa Skaraborgsgolfaren och få förmånligare greenfee på medverkande banor.

Köpa personligt paket med 5 stycken greenfee på Lundsbrunn Golfklubb för 800 kr.

Spel till reducerad greenfee på klubbar som har samarbetsavtal med Lidköpings Golfklubb.

*Dags begränsning på 5 utkast.

Samarbetsklubbar 2022

Skaraborgsgolfaren
- för mer och bättre golf på hemmaplan!

Spela på 5 banor med olika karaktär för endast 100 kr vardag / 125 kr helg per golfrunda. Skaraborgsgolfaren kan köpas på hemmaklubben av alla fullbetalande medlemmar för 995 kr per år.

Bokning av spel görs som vanligt via Min Golf eller genom kontakt med aktuell bana. Klubbens ordinarie bokningsregler gäller även för Skaraborgsgolfaren.

Skaraborgsgolfaren är ett samarbete mellan Billingens GK, Ekarnas GK, Lidköpings GK, Läckö GK och Vara-Bjertorp GK.

Skaraborgsgolfaren gäller från den dag klubbarna öppnar på våren till den 31 oktober.

Övriga Greenfeesamarbeten

Spela på följande klubbar för endast 300 kr, alla dagar i veckan!

Koberg GK
Töreboda GK
Falköping GK

Uddevalla GK
Herrljunga GK
Lundsbrunn GK

Spela på Mariestads GK för 325 kr alla dagar.

Spela på Skövde GK:s södra bana för 450 kr vardag.

Våra greenfeesamarbeten gäller endast våra fullvärdiga medlemmar.

Alla Medlemmar

Alla våra medlemmar har möjlighet att köpa ett årskort på driving rangen för 1500 kr och då få tillgång till fria rangebollar*.

Spela golf på Filsbäck Golf & Sport Pay'n Play till rabatterade priser.

* Dags begränsning på 5 utkast.