Medlemsförmåner

Fullbetalande medlemmar 2021

Fritt spel på Lidköpings Golfklubb alla dagar utifrån banstatus och tillgängliga starttider.

Ta med en gäst som får 100 kr rabatt vid spel i samma boll (gäller spelrättsinnehavare).

Köpa Skaraborgsgolfaren och få förmånligare greenfee på medverkande banor.

Köpa personligt paket med 5 stycken greenfee på Lundsbrunn Golfklubb för 800 kr.

Spel till reducerad greenfee på klubbar som har samarbetsavtal med Lidköpings Golfklubb.

Fri påfyllning av kort till drivingrangen, 50 kr deposition på kortet.

Samarbetsklubbar 2021

Skaraborgsgolfaren
- för mer och bättre golf på hemmaplan!

Spela på 5 banor med olika karaktär för endast 100 kr vardag / 125 kr helg per golfrunda. Skaraborgsgolfaren kan köpas på hemmaklubben av alla fullbetalande medlemmar för 995 kr per år.

Bokning av spel görs som vanligt via Min Golf eller genom kontakt med aktuell bana. Klubbens ordinarie bokningsregler gäller även för Skaraborgsgolfaren.

Skaraborgsgolfaren är ett samarbete mellan Billingens GK, Ekarnas GK, Lidköpings GK, Läckö GK och Vara-Bjertorp GK.

Skaraborgsgolfaren gäller från den dag klubbarna öppnar på våren till den 31 oktober.

Övriga Greenfeesamarbeten
Falköpings GK 275 kr vardag - 300 kr helg
Lundsbrunn GK 275 kr vardag - 300 kr helg, 5 st greenfeebiljetter för 800:-

Mariestads GK 300 kr alla dagar
Töreboda GK 300 kr alla dagar
Koberg GK 300 kr alla dagar
Herrljunga GK 300 kr alla dagar
Uddevalla GK 300 kr alla dagar
Skövde GK Södra banan 450 kr vardag

Våra greenfeesamarbeten gäller endast våra fullvärdiga medlemmar.

Alla Medlemmar

Spela golf på Filsbäck Golf & Sport Pay'n Play till rabatterade priser.