Old Gentlemen

En individuell tävling i två klasser samt en lagtävling mellan klubbarna. För herrar som fyllt eller under året fyller 64 år eller äldre. Old Gentlemen är ett bra tillfälle till social samvaro samt möjlighet till spel på andra banor inom Skaraborg.

Spelform: Slagtävling/Slaggolf

Klass A Slagtävling
Klass B Slaggolf

Klassindelningen avgörs vid spelarnas första start och man spelar i samma klass oberoende av hcp-justering under hela året. Är du över 75 år kan du välja tee. Dock måste du spela från samma tee under alla spelomgångarna.

Speldagar: Torsdagar

Anmälan: Ska vara arrangerande klubb tillhanda via www.golf.se senast måndag kl. 12.00 i tävlingsveckan.

Startlista: Spelarna lottas klubbvis. Dock ej i samma boll. Publiceras senast tisdag kl. 16.00 i tävlingsveckan.

Starttid: Första start 9.00. Vid shotgun 9.30.

Startavgift: Greenfee 170 kr och startavgift 30 kr gäller på alla klubbar. SGF kort, VGF kort eller andra frikort samt lokala avtal gäller inte som greenfee. Ej heller greenfeebiljetter.

Old Gentlemen ansvarig på Lidköpings Golfklubb: Göran Petersson

Spelschema 2021