Old Gentlemen

En individuell tävling i två klasser samt en lagtävling mellan klubbarna. För herrar som fyllt eller under året fyller 64 år eller äldre. OG är ett bra tillfälle till social samvaro samt möjlighet till spel på andra banor inom Skaraborg.

Omfattning
En individuell tävling i två klasser samt lagtävling mellan klubbarna.

Spelform individuellt
A-klass spelar med hcp upp till 17,9 och B-klass 18,0-54,0. Båda klasserna spelar slaggolf.

Är du över 75 år kan du välja att spela från röd tee. Dock måste du spela från samma tee under alla spelomgångar.

Lagtävlingen
De fem bästa nettoresultaten för varje klubb adderas. Lägst antal slag ger bäst placering. För att deltaga i lagtävlingen skall klubben ha minst 5 deltagare som fullföljer den aktuella tävlingen. Bästa laget erhåller 12 poäng, tvåan får 11 poäng osv tills 1 poäng.

Speldagar: Torsdagar

Anmälan: Ska vara arrangerande klubb tillhanda via www.golf.se senast måndag kl. 12.00 i tävlingsveckan.

Starttid
Arrangerande klubb lottar tävlingen så att spelare från samma klubb går i bollarna efter varandra för att eventuell samåkning ska underlätta. Vid löpande start får första start ske tidigast 08:00, då för spelare i närområdet eller som lämnat önskemål i första hand.

Startavgift: Greenfee 170 kr och startavgift 30 kr gäller på alla klubbar. SGF kort, VGF kort eller andra frikort samt lokala avtal gäller inte som greenfee. Ej heller greenfeebiljetter.

OG-ansvarig på Lidköpings GK: Göran Petersson 0725 637 355

Spelschema 2022

28 april Lidköpings GK

12 maj Lundsbrunn GK