Golfsimulator

Vår roligaste nyhet 2021!

Kom in i värmen och spela några av världens finaste banor. Du kommer mötas av en virtuell värld som du inte tror är möjlig. Vi har marknadens ledande mjukvarutillverkare för golfsimulatorer och som radarläsare har vi Flightscope X3.

Här inne kan höger-och vänsterspelare mötas, ni kan spela slag, match och andra roliga spelformer. Hur gör jag för att komma igång? Ni går in på fliken Boka golfsimulator och väljer hur länge ni vill spela samt vilken dag och tid. Sen behöver ni antingen logga in på ert konto eller fylla i era uppgifter innan du kan boka tiden. Ni får en bokningsbekräftelse till den mail ni angett och 1 timmar innan ni ska spela får ni ett nytt mail med dörrkoden (glöm inte kolla i skräppost).
OBS! Gå inte in förrän det är er tid.

Inne i studion finns en lathund som förklarar exakt varje steg du ska göra för att komma igång med spelet.

Hur lång tid ska jag boka? Räkna med att första gången tar det lite längre tid, men när man har kommit igång med spelet så tar 18 hål för 2 personer ca 2 timmar.

Kom ihåg att du som bokar är ansvarig för att inget går sönder. Vid oaktsamhet kan du bli skadeståndsskyldig. Du avslutar spelet 5 minuter innan er tid går ut och iordningställer allt.

Var är detta någonstans? Vi har byggt om gamla lektionsplatsen vid rangen. Där går ni in med dörrkoden ni får vid bokningen.

Lokalen har övervakningskamera.


BOKA SIMULATOR

Här ser ni lediga tider hos oss.