Innesvingen Masters – Resultatlista

I söndags spelades Innesvingen Masters sponsrad av Hey Golf Guide! Trots avbrott i drygt en timme för regn och åska så blev det en mycket lyckad tävling med hela 72 startande lag.

I A-klassen hamnade tre lag på samma antal slag, 61 slag netto. Första platsen gick till Joakim Eriksson och Valon Bejtullahu från Lundsbrunns GK som hade lägst SHCP. Andra platsen tog Elias Eriksson och Julius Selle Larsson och på tredje plats kom Roland Karlsson och Helene Djup Karlsson. På 4:e plats kom Lotta Andersson och Henrik Larsson från Ekarnas GK med 62 slag netto och på femte plats kom Melker Handfast och Jacob Ögren på samma resultat 62 slag netto men med sämre SHCP.

I B-klass segrade Izak Nilsson och Nils Westman på 58 slag netto! På andra plats kom Viktor Berggren och Angelica Svensson på 59 slag netto. Sen har vi tre lag på samma resultat, 60 slag netto. Tredjeplatsen kneps av Johan och Jacob Sundelius från Billingens GK, fjärde plats Johan Widell och Felix Bylerius och femte plats Vilmer Fogelqvist och Kevin Blomstrand.

Längsta drive från röd tee vann Lotta Andersson från Ekarnas GK!
Längsta drive från gul tee vann Niclas Karlsson från Läckö GK!

Närmast hål på hål 18 vann Helene Djup Karlsson!
Hole In One gjordes även på hål 18 och det var Daniel Karlsson från Ekarnas GK!

Stort GRATTIS till alla pristagare!