Greenfee

Betala gärna er greenfee via Min Golf där ni själva väljer betalsätt (swish, kort mm.).

Heldagsgreenfee

Ordinarie greenfee senior - fr. 475 kr vardag / fr. 525 kr helg
Ordinarie greenfee junior - fr. 210 kr vardag / fr. 230 kr helg

9-hålsgreenfee

Ordinarie greenfee senior - fr. 285 kr vardag / fr. 315 kr helg
Ordinarie greenfee junior - fr. 114 kr vardag / fr. 126 kr helg

Greenfeemedlem Lidköpings Golfklubb

Greenfee 18 hål - fr. 375 kr vardag / fr. 425 kr helg
Greenfee 9 hål - fr. 195 kr vardag / fr. 225 kr helg

Gäst till medlem med spelrätt

100 kr rabatt till en gäst per spelrättsinnehavare som spelar tillsammans. Vid 9 hål halveras rabatten och blir då 50 kr, rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Greenfeesamarbeten

Skaraborgsgolfaren - 100 kr vardag / 125 kr helg
Ett samarbete mellan Billingens GK, Läckö GK, Ekarnas GK, Vara-Bjertorp GK och Lidköpings GK.

Fullbetalande medlemmar från följande grannklubbar spelar för 300 kr alla dagar i veckan:
Koberg GK
Töreboda GK
Uddevalla GK
Falköpings GK
Herrljunga GK
Lundsbrunns GK

Skövde GK - 340 kr vardag / 525 kr helg

Överenskomna priser med vänklubbar gäller endast fullvärdiga medlemskap i resp. klubb. Övriga medlemsformer betalar ordinarie greenfee.

Golfa Runt Värnen

Spela golf på 16 härliga golfbanor!

Här finns 16 härliga golfbanor med möjlighet till en aktiv och omväxlande semester! Ta chansen att golfa runt Värnen. Hög eller låg handicap spelar ingen roll. På Golfa runt Värnens golfbanor finns möjlighet till spel i härlig atmosfär och vacker miljö. Med Golfa-runt-Värnenkortet kan du valfritt spela golf för 292 kr per golfrunda och det gäller alla dagar.

Junior - 5st greenfee 500 kr
Senior - 3st greenfee 950 kr
Senior - 4st greenfee 1250 kr
Senior - 5st greenfee 1500 kr
Senior - 6st greenfee 1750 kr

Korten kan köpas hos oss på Lidköpings Golfklubb

Greenfee-överenskommelse VGF

Juniorer upp till 18 år får spela fritt på VGF-klubbar vid 3 tillfällen. Överenskommelsen gäller endast på klubbar som anslutit sig.

Avvikelser kan förekomma vid vissa tävlingar enligt deras bestämmelser.

Giltighet för introduktionskort
Introduktionskort utfärdade av SGF, VGF, PGA, GAF och SGA gäller inte vid tävling.