Börja spela golf

Det är enkelt att börja spela golf i Lidköpings Golfklubb!

Kursen – leder till Grönt Kort och du har möjlighet att efter avslutad kurs gå ut på banan och spela golf. Under kursen är det både praktisk träning där vi tränar golfens alla moment och teoretisk utbildning där vi går igenom de viktigaste delarna. Vi genomför kurser löpande under hela säsongen.

Utbildningen – All praktisk görs av vår tränare Christian Bolgakov. Teorin gör du via Svenska Golfförbundets webbportal när du fått ditt Golfid.

Fadderrundor – Efter avslutad kurs erbjuder klubben 2 fadderrundor med din fadder/kompis där du som ny golfare får hjälp och sällskap under dina första golfrundor.

Vi följer Svenska Golfförbundets rekommendationer vad gäller praktik och teori.
I kursen ingår praktik, teori, fria rangebollar under lektionstid och lån av klubbor.

Pris Vuxen – 1.995 kr inkl. träningsbollar under utbildningen.
Pris Barn under 13 år – 1.295 kr inkl. träningsbollar under utbildningen.

Börja spela golf 2021, gå in på denna länk och läs mer

En spännande idrott där du kan utvecklas hela livet.

Kurser 2021

Ring idag för att boka din plats!
Tel. 0510-546144 eller mejla pro@lidkopingsgk.se

För Dig som går kurs hos oss kan vi erbjuda följande:
Nybörjarmedlemskap på Lidköpings Golfklubb för endast 1.350 kr första året (junior fr. 850 kr). Även andra året erbjuds rabatterat medlemskap (c:a halva priset av fullt medlemskap).