Övningsområden

För att finslipa spelet finns en rad bra träningsmöjligheter.

På driving rangen kan du spela från både matta och gräs. Om du inte använder rangekort, så får du ca 20 bollar för 25 kr. Du använder då ditt betalkort direkt i bollautomaten.

Alla våra medlemmar har möjlighet att köpa ett årskort på driving rangen för 1500 kr och då få tillgång till fria rangebollar*.

Medlemmar har möjligheten att köpa sig ett rangekort, 20 hinkar för 400 kr exkl. rangekort.

På måndagar är driving rangen stängd kl. 08.00 till c:a 12.00 för upplockning av bollar samt klippning.

Driving rangen är utrustad med måltavlor på olika avstånd.
Utslagsplatser finns med eller utan tak. Under högsäsongen finns även tillgång till utslagsplatser på gräs.
*Dagsbegränsning på 5 utkast.

Besök gärna några av våra övningsområden.

Framför klubbhuset och bredvid driving rangen hittar du våra övningsgreener, där det går alldeles utmärkt att träna puttning och chippning.

Puttinggreenen i anslutning till klubbhusets uteservering.

På höger sida om hål 9 finns det möjlighet för dig att träna kortare inspel med mått mellan 30-100 meters slag. Det finns två greener med en till två olika flaggplaceringar att slå mot. Det finns även möjlighet att träna kortare bunkerslag. Läs gärna förhållningsreglerna innan ni använder området.

Övningsområdet vid hål 9 är perfekt för dig som behöver slipa på närspelet.

För att inte skada områden, ber vi er också att slå från angiven plats. För allas trevnad, kratta bunker och ställ tillbaka hinkar efter er.