Övningsområden

För att finslipa spelet finns en rad bra träningsmöjligheter.

På drivin grangen kan du spela från både matta och gräs. Om du inte använder rangekort, så får du ca 25 bollar för 20 kr. Du använder då ditt betalkort direkt i bollautomaten.

Fullvärdiga medlemmar har fri påfyllning av kort till driving rangen, 50 kr deposition på kortet.

Övriga medlemmar har möjligheten att köpa sig ett rangekort, 20 hinkar för 300 kr exkl. rangekort.

På måndagar är driving rangen stängd kl. 08.00 till c:a 12.00 för upplockning av bollar samt klippning.

Driving rangen är utrustad med måltavlor på olika avstånd.
Utslagsplatser finns med eller utan tak. Under högsäsongen finns även tillgång till utslagsplatser på gräs.

Besök gärna några av våra övningsområden.

Framför klubbhuset och bredvid driving rangen hittar du våra övningsgreener, där det går alldeles utmärkt att träna puttning och chippning.

Puttinggreenen i anslutning till klubbhusets uteservering.

På höger sida om hål 9 finns det möjlighet för dig att träna kortare inspel med mått mellan 30-100 meters slag. Det finns två greener med en till två olika flaggplaceringar att slå mot. Det finns även möjlighet att träna kortare bunkerslag. Läs gärna förhållningsreglerna innan ni använder området.

Övningsområdet vid hål 9 är perfekt för dig som behöver slipa på närspelet.

För att inte skada områden, ber vi er också att slå från angiven plats. För allas trevnad, kratta bunker och ställ tillbaka hinkar efter er.