Lektioner & kurser

Vill du bli bättre i golf men är osäker på om du ska ta en lektion eller inte?
Tveka inte, jag möter så många golfare som efter ett pass säger ”varför gjorde jag inte detta tidigare”. Du äger golflektionen, du bestämmer om vi enbart ska titta på en sak som gör att bollen flyger bättre eller om du vill gå djupare in på din sving och dina missade golfslag.

Satsa gärna på ett lektionspaket! Fördelen med lektionspaket är att du får kontinuitet i träningen under en längre period, t.ex. en golflektion i veckan under fem veckor. Under ett lektionspaket kan vi fokusera på en specifik del av ditt spel eller träna på flera viktiga delar av ditt golfspel.


Privatlektioner
1 pers 25 min: 400 kr
1-2 pers 50 min: 800 kr
3-4 pers 50 min: 1000 kr
1 pers med Trackman 4 och video 50 min: 1000 kr

Nybörjarkurs
Privat: 2.500 kr
I grupp: 1.995 kr (barn under 13 år: 1.295 kr)


Lektionspaket 1
Pris 995 kr

Detta lektionspaket innehåller 3 st. 25 minuters lektioner. Här kan vi gå igenom en eller ett par viktiga delar av ditt golfspel. Vi lägger upp lektionerna så det passar ditt schema så du har gott om tid till egen träning mellan lektionerna.

Lektionspaket 2
Pris 1800 kr

Detta lektionspaket är till för dig som verkligen vill bli bättre! Fördelen med detta lektionspaket är att du får bra kontinuitet i din träning under en längre period, t.ex. en lektion i veckan i fem veckor. Mellan passen kan du träna på egen hand och därigenom få en bra utveckling.

Jag rekommenderar att du börjar med att slå ihop 2 st. 25 minuters lektioner till ett 50 minuters pass, så att vi har gott om tid att gå igenom din sving och dina önskemål.

Lektionspaket nr 3
Pris 2000 kr

Upplever du att rangen och banan är 2 olika saker, då är detta paket ett utmärkt sätt för dig att nå din fulla potential även på banan. Vi inleder med en 25 minuters lektion för att kolla av dina grunder och tar reda på vad som skapar dina missar. Sedan bokar vi in spellektionen; här kan jag ge dig rätt feedback och se om det är något annat som påverkar dina missade slag. Med den vetskapen kan vi på den sista 25 minuters lektionen träna på hur vi ska göra för att undvika missarna.