Golf är avdragsgillt som friskvård!

Från 2018 godkänner Skatteverket golf som friskvård, och de flesta företag följer dess riktlinjer. Det är din arbetsgivare som bestämmer avdragsbeloppet för just din arbetsplats, dock max 5.000 kr per år. Kontrollera gärna med din arbetsgivare vad som gäller för just din arbetsplats gällande belopp och redovisning.

Om du får friskvårdspeng från din arbetsgivare så kan det vara en bra idé att uppdatera till fullvärdigt medlemskap, eller sänka din kostnad!

Fullbetalande medlem

5.500 kr

Alla fullbetalande medlemmar spelar fritt så mycket hen vill här på hemmaklubben Lidköpings GK.

Lär mer här om medlemsförmånerna som fullbetalande medlem!

Junior
0-14 år - 950 kr
15-21 år - 1850 kr

Senior med spelrätt
5.500 kr

Äger eller hyr en spelrätt - hyra tillkommer på 1.000 kr per år.

Instegsmedlem
5.500 kr

Under första året som fullvärdig medlem behöver spelaren ej förfoga över en spelrätt. Medlemsformen erbjuds nya golfare, efter två år som nybörjarmedlem eller helt ny medlem i klubben. Medlemskapet gäller under ett kalenderår. Läs om spelrättsbestämmelserna här.

Det året man fyller 76 år har man en rabatterad medlemsavgift, 650 kr i stället för 800 kr (detta gäller alla medlemsformer).

Greenfeemedlemskap

1.700 kr

En fri runda på Lidköping GK under 2021 ingår i årsavgiften. Därefter erläggs greenfee för varje runda som spelas. Erlägger greenfee (ordinarie avgift - 150 kr).

Distansmedlem

3.300 kr

Gäller spelare som är folkbokförd på ort utanför Västra Götalands Golfförbundsdistrikt.

Studerande

3.300 kr

Kopia på gällande CSN-intyg eller liknande skall lämnas årligen till klubben.

Passiv medlem

800 kr

Passiv medlem kan ej spela på hemmaklubben eller som gäst på annan klubb. En person som är spelrättsägare måste minst vara passiv medlem i Lidköpings GK.

Nybörjarmedlemskap

Junior 0-14 år - 850 kr. Gäller det året du går nybörjarkurs hos vår PGA-tränare.

Junior 15-21 år - 1000 kr. Gäller det året du går nybörjarkurs hos vår PGA-tränare.

Senior 22+ - 1.400 kr. Gäller det året du går nybörjarkurs hos vår PGA-tränare.

Junior 0-14 år - 950 kr. Tecknar då ett fullvärdigt medlemskap andra året.

Junior 15-21 år - 1.450 kr. Gäller andra året när du gått nybörjarkurs hos vår PGA-tränare (kursstart 2020).

Senior 22+ - 3.300 kr. Gäller andra året när du gått nybörjarkurs hos vår PGA-tränare (kursstart 2020).

Småbarnsföräldrar - delat medlemskap

6.400 kr

Gäller upp t.o.m. det året barnet fyller 5 år. Barnets båda biologiska föräldrar eller adoptivföräldrar (spelrättsägare), som är sammanboende, har möjlighet att teckna detta medlemskap. Ingen greenfee utgår då en av föräldrarna spelar. Spelar båda samtidigt betalar en förälder ordinarie greenfee.

Max avgift familj (inkluderar ej ev. vagnskåpsavgifter)

12.850 kr

Maxavgift för familj gäller då båda föräldrarna äger varsin spelrätt samt alla hemmaboende juniormedlemmar. Hemmaboende seniormedlem (22 år och äldre) inkluderas ej i familjeavgift.

Vagnskåp

300 kr

Spelrätt

5.500 kr

Dela upp årsavgiften med Autogiro!

Möjlighet finns att dela upp betalningen med Autogiro. Du som inte redan valt Autogiro men vill ansluta dig gör så här:

Skriv ut ansökningsformuläret genom att klicka här. Har du inte tillgång till dator, ring oss på kansliet så skickar vi ett formulär.

Du fyller i ansökningsformuläret och skickar/lämnar in den till kansliet senast 10 februari. Är ni flera personer i familjen kan ni välja att betala alla från samma konto, fyll då i allt på samma blankett.

Dragningen av betalningen sker från angivet konto på den sista bankdagen i varje månad.

En administrativ avgift om 25 kr per månadsbetalning tillkommer.

Autogiro börjar i mars och avslutas i december månad (10 månader). Samma avgift varje månad, enkelt och bekvämt!