Boende & golfpaket

Lidköpings Stadshotell

Beläget i centrala Lidköping, en trevlig småstad vid den natursköna Vänern med fri parkering i direkt anslutning till hotellet. Vi har 67 rum med charmig atmosfär. Middagen serveras i vår mysiga restaurang, på sommaren finns även en stor uteservering. Bastu finns att tillgå. Varmt välkomna till oss!

GOLFPAKET
Pris från 1.395 kr/person

Greenfee på Lidköpings GK
Övernattning med del i dubbelrum inkl. frukostbuffé
3-rätters middag i vår restaurang
En flaska mousserande vin på rummet vid ankomst
Tillgång till relax och bastu

Tillägg:
Enkelrum 400 kr per person
Suite 500 kr per person

Golfpaket utan middag: från 1195 kr per person i dubbelrum

Stadshotellet
Gamla Stadens Torg 1
531 02 Lidköping

info@lidkopingstadshotell.se

Hotell Rådhuset

Hotell Rådhuset är ett modernt, hemtrevligt och familjärt hotell med varm och personlig atmosfär. Hotellet ligger centralt vid Lidköpings torg, där torghandeln bedrivs varje onsdag och lördag. Runt hörnet finns restauranger, caféer, mysiga shopping-gator, kultur och Rörstrands fabriksbutik. Vi erbjuder våra gäster komfortabla och smakfullt inredda rum med fri tillgång till vårt trådlösa Wi-Fi. I vår stillsamma och mysiga lobby kan du njuta av en kopp kaffe, choklad eller te till vårt goda fikabröd eller smörgåsar, som vi bjuder på helt kostnadsfritt i vår lobby. Hjärtligt välkomna!

Golfpaket med middag
Pris från 1395 kr

Övernattning i dubbelrum inkl. frukostbuffé
3 rättersmiddag på vår systerrestaurang ett stenkast från hotellet
Greenfee på Lidköpings Golfklubb

Golfpaket utan middag: 1095 kr per person i dubbelrum.
Enkelrumstillägg: 400 kr per person.

Boka ert golfpaket här!

Hotell Rådhuset
Nya Stadens Torg 8
531 31 Lidköping

info@hotellradhuset.se
Hotell Rådhuset - Lidköping (hotellradhuset.se)

Best Western Plus Edward Hotel

Centralt beläget hotell med omtanke och behaglig hemkänsla. I Gamla staden i Lidköpings centrum hittar du oss. Charmigt med trevlig atmosfär för affärsresenären, familjen, golfaren eller turisten. Restaurang, vinbar och gym. Ambitionen är att skapa en behaglig "hemkänsla". Hjärtligt välkommen till oss!

GOLFPAKET BIRDIE
Pris från 1.550 kr per person

1 övernattning i dubbelrum inkl. frukostbuffé
3-rätters middag exkl. dryck på hotellets restaurang FeelingLkp
Greenfee på Lidköpings GK
Enkelrumstillägg 300 kr

GOLFPAKET EAGLE
Pris från 3.500 kr per person

2 övernattningar i dubbelrum inkl. frukostbuffé
2 x 3-rätters middagar exkl. dryck på hotellets restaurang Feelinglkp
3st Greenfee på Lidköpings GK, Läckö GK och Lundsbrunn GK
Enkelrumstillägg 300 kr

Best Western Plus Edward Hotel
Skaragatan 7
531 32 Lidköping

info@edwardhotel.se
www.edwardhotel.se

De la Gardie Park Vandrarhem

Välkommen till De la Gardie Park vandrarhem i Lidköping. Nya fräscha lokaler som erbjuder allt från enkelrum till stora familjerum. Vandrarhemmet ligger endast 8 minuters bilfärd från golfbanan. Alla gäster har tillgång till det nya moderna köket, sällskapsrum och flera toaletter med dusch. Möjlighet finns att beställa frukostpåse, hyra sänglinnen/handduk och extrasäng mot tillägg. Även hund och katt är välkomna mot tillägg. Slutstäd vid utcheckning ingår i alla bokningar.

De la Gardie Park
Kinnegatan 27
53133 Lidköping

Kronocamping Lidköping

För många campinggäster är Kronocamping i Lidköping välkänd för den höga standarden och det personliga bemötandet vart du än befinner dig på vårt område. Läget är Unikt intill Vänerns strand med fina promenadvägar både för två och fyrbenta besökare samt att du tar dig till Lidköpings mysiga centrum på endast 15 minuters gångpromenad. Många av våra gäster uppskattar också torgmarknaden som är varje onsdag och lördag.

På sommaren badar gästerna både i Vänern (barnvänligt då det är långgrunt) och i de tempererade poolerna som ligger alldeles utanför campingen och de kallare månaderna hyr de gärna vårt mysiga Spa hus som både har bubbelpool och bastu.

Välkommen att besöka oss året runt!

Kronocamping i Lidköping
Läckögatan
531 54 Lidköping

info@kronocamping.com
www.kronocamping.com

Bäverli Hills B&B

Ett annorlunda boende i unik miljö ca 5 min med bil från golfbanan. På Bäverli Hills B&B bor du i en personligt inredd mysig kåta med underbart sköna sängar. Ett annorlunda boende i mysig miljö, men ändå med alla bekvämligheter du behöver för en trivsam övernattning.

Annette Andersson 070-5466265
www.baverlihills.se

Mysig stuga vid golfbanan

Hyr en mysig stuga av golfklubbens granne och bo precis vid tee på hål 2, endast 800 meter från klubbhuset. Stugan är 40 kvm och har 4 sängplatser, fullt utrustat kök, toalett, dusch, TV och wi-fi. Sänglinne kan hyras mot tillägg. Deposition för städning 500kr som återfås efter godkänd städning. Observera att stugan inte kan bokas som golfpaket. Golftider bokas genom egen kontakt med golfklubben på 0510-546144 eller info@lidkopingsgk.se.
Rök och djurfritt. Max 4 gäster.

Bilder finns på stugnet.se och Airbnb.se

Kitty Carlsson 0703-752866
Bo Tigerberg 0706-103153