Damgolf

Damgolf Eclectic - Resultat

Damkommitténs vårresa

Helgen den 23-24 april var ett glatt gäng tjejer från Lidköpings Golfklubb på Öijared och spelade! ⛳️

På lördagen spelades Nya banan och där vann Camilla Bender Larsson före Erica Thörn och på 3:e plats kom Annika Johansson.
På söndagen spelades Parkbanan och där vann Annika Johansson över Carina Williamsson på samma resultat men med bättre hcp, 3:a blev Ulla-Britt Ekdén! 😃
Damkommittén tackar alla för en mycket trevlig helg! ☀️

Damkommitténs aktivitetsprogram 2022

Välkommen till Lidköpings Golfklubbs Damgolfare!

Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar för att delta i olika aktiviteter som anordnas av Damkommittén.

Vår målsättning är att:

Skapa nya relationer/spelkompisar att ha trevligt och kul ihop.

Få förbättrad kunskap och bli säkrare på golfregler, och ökade färdigheter i golfspelet.

Vara med på våra torsdagstävlingar, där särskilt programblad finns på klubben.

Extra trevligt vore det om du som nybörjare vågar komma på våra torsdagar, att få den goa känslan att känna sig som en i gänget.

Vi anordnar även hemlig resa över en dag på hösten, samt en 2 dagars med övernattning på våren, vilket är mycket uppskattat.

Vi finns även på Facebook, "Lidköpings Golfklubbs Damgolfare" där vi informerar om olika aktiviteter.

Varmt välkomna önskar vi i Damkommittén!

Åsa Adler 0702 195 582
Annika Kjörk 0731 013 280