Golfkul

Välkommen till Golfkul!

Torsdagen den 22 april kl. 17:00 drar träningarna med golfkul igång! Samling vid puttinggreen vid klubbhuset.

Golfträning för barn utan Grönt Kort går under namnet GOLFKUL. Träningen riktar sig till barn som är 7 år eller äldre.

Har du varit med i Golfkul tidigare eller har barn/känner något barn som vill testa på golf är det nu dags att anmäla sig till Golfkul 2021.

Barnen bör ha med sig egna klubbor, men för de som inte har egna brukar det gå bra att låna av varandra.

Uppge barnets namn, adress, personnummer och en e-post.

Träningsavgiften 2021 är 500 kr och ska betalas efter ett par träningar. Det innebär att det är möjligt att träna ett par gånger för att ”prova på” innan avgiften ska betalas.

För att få verksamheten att fungera behövs ledare, vi är tacksamma om det finns föräldrar som kan tänka sig att hjälpa till som ledare (krävs inte att man själv är golfare). Hör av dig om du är intresserad.

Huvudansvarig för Golfkul är Johan Sveder, johan.sveder@skanska.se

Välkomna!