Teen Tour

Under helgen och veckan har många av våra juniorer varit ute och tävlat på de olika nivåerna på Teen Tour. På Elite (högsta nivån) som spelades på ST: Arilds GK var Hugo Thyr, Alexander Öberg och Moa Stridh med. Bäst lyckades Hugo med en delad 17:e plats.

På Teen Tour Future som spelas på olika platser i landet hade vi hela 9 spelare med. Bäst här lyckades Wilma Zanderou med en 4:e plats i Stockholm på Ågesta GK. Det spelades även en Teen Tour Future här i Västergötland där vi hade de flesta spelarna. Bäst här på killsidan lyckades Axel Egerstad, Tage Vallmar och Tim Börje. De hamnade på delad 10:e plats med 217 slag, 8 slag från vinnaren.

På samma tävling hade vi en trio tjejer som också spelade bra! Bäst lyckades Majken Vallmar med en 13:e plats, Elli Oldin på 15:e pats och Stella Egerstad på en 17:e plats.

Teen Tour First spelades på Marks GK och där hade vi Svante Dahlberg representerad och lyckades ta en 4:e plats med 76 slag.

Bra jobbat alla och fortsatt lycka till i sommar med tävlandet!