Hospice Gabriel Golfen

2021-09-20

För femte året i rad arrangerade klubben en tävling till förmån för Hospice Gabriel. Alla startavgifter  gick till Hospice Gabriels verksamhet inom palliativ vård. I tävlingen ställde 12 företag upp med att skänka 20 kr per birdie eller mer och 100 birdies och 2 eagles noterades. Det samlades alltså in 34.400 kr på bara birdies och eagles!

Vårt mål var att dubbla förra årets summa och det lyckades vi med! Totalsumman som skänktes under dagen uppgick till hela 64.700 kr! TACK till alla som varit delaktiga i insamlingen för Hospice Gabriels verksamhet.

70 lag kom till start och många fina resultat noterades. Bäst i A-klassen blev Jonas och Wilma Stern på 60 slag netto! På andra placering med 61 slag netto placerade sig Niclas och Laila Wejshag och tredjeplatsen kneps av Christoffer Abrahamsson och Fredrik Berglund.

I B-klassen har vi tre lag med samma resultat, 62 slag! Segrade gjorde Joakim och Christian Törnberg med bäst SHCP. På andra plats kom Per Andersson och Robin Andersson (SHCP) och på tredje plats kom Anders Jarlvi och Ragnar Lööv.

Stort Grattis till alla pristagare!


Stort Tack till våra partners som skänkte både priser och pengar!

DMG Mori
Happy Homes
Thelin Data
AB Bostäder
Convinto
Specsavers
New Promotion
Stenmarks Bygg AB
Latin Nails
Bravida
EM Home
Tofta Plåt & Ventilation
Frif AB
Svensk Cater
Optimera
Salong Preben
Salong Örnen
Skeby Gårdar
Astro Sweden
Villa Lidköping BK