Greenkeeperns Revansch

2021-09-27

I lördags spelades tävlingen ”Greenkeeperns Revansch”. En tävling där vår greenkeeper Tomas fick skoja till banan med svåra tee -och flaggplaceringar, vissa betydligt svårare än andra. Tävlingen spelades som en 2-mannascramble och var en populär tävling med 48 startande lag.

Trots den svårt uppsatta banan så lyckades flera par med fina resultat! I A-klassen segrade Anders och Paula Karlsson med 62 slag netto. Andra platsen kneps av Joakim Sandgren och Pär Sahlstrand med 63 slag netto (SHCP). På samma antal slag kom Lars-Åke Edfeldt och Stefan Flodin på tredje plats.

I B-klassen segrade Markus och Åsa Ohlin på 63 slag netto. Endast ett slag efter knep Jörgen och Helene Melander andra platsen på 64 slag netto (S9). På tredje plats kom Janette och Gustaf Winther (SHCP).

Närmast hål på hål 2 vanns av Ulrik Andersson och på hål 12 av Nils Gallus.

Stort Grattis till Er alla!


Prisbordet sponsrades av MLS Entreprenad AB.