Seniorgolfens höstavslutning

Igår tisdag 27 september hade seniorgolfen sin höstavslutning! Avslutningen började med en tävling med shotgun-start följt av lunch i restaurangen och en stor prisutdelning.

Hela 70 seniorer var med på denna dag!

Bäst för dagen i damklassen var Karin Svensson med 66 slag netto! Andra plats Britt-Marie Funk 67 slag netto och tredje plats Barbro Johansson 69 slag netto. I herrklassen segrade Magnus Carle med 65 slag netto! Tätt efter på andra platsen kom Göran Karlsson 66 slag och tredje platsen kneps av Roger Karlsson 68 slag netto (SHCP).

Grattis till er!


Bäst under höstsäsongen i damklassen var Eva Kihlman. Andra plats Barbro Börjesson och tredje plats Ulla Sahl. I herrklassen var Lars Nordh bäst under höstsäsongen. Andra plats Ingvar Carlström och tredje plats Arne Hedström. Grattis till er!

Vid prisutdelningen tackade man även av Börje Kihlman som har varit ordförande i seniorkommittén i flera år, men som nu väljer att avgå som ordförande.

Tack för en lyckad höstavslutning!