Tävling

Välkommen till en ny tävlingssäsong!

Tävlingskommittén hälsar alla golfare välkomna till en ny tävlingssäsong och hoppas att så många som möjligt tar chansen att spela tävlingar under året! Du utvecklas som spelare och får chansen att spela och lära känna andra golfare. Flera av tävlingarna är dessutom partävlingar som ger ytterligare en dimension till spelet.

Förutom Klubbmästerskapet spelas alla tävlingar med flera handicapklasser, så du tävlar alltid på dina villkor.

Anmälan görs enklast på golf.se, alternativt på kansliet eller golfterminalen i klubbhuset. Anmälningsavgiften är 100 kr per spelare, och betalas på tävlingsdagen till kansliet när du hämtar ut ditt scorekort.

Anmälan görs senast kl. 10.00 två dagar före tävlingen och starttiderna publiceras kl. 15.00 samma dag på golf.se, samt på lista på anslagstavlan i klubbhuset. Efteranmälan eller avanmälan p.g.a. skada eller liknande, görs till kansliet.

Gemensam prisutdelning för alla klasser sker direkt efter tävlingen. Preliminärt klockslag anslås i klubbhuset på tävlingsdagen. Alla pristagare måste närvara eller ha ett förutbestämt ombud.

Resultatlista publiceras på golf.se.

För mer information se fliken Tävlingsvillkor.